Size bir telefon kadar yakınız
+90 544 642 8090
Dil Seçin
trende

Raylı Sistemler Akademisi’nde 1. Gün

10.05.2016
411 görüntülenme
Raylı Sistemler Akademisi’nde 1. Gün

Raylı Sistemler Derneği tarafından Raylı Sistemler Mühendisliği için “Raylı Sistemler Akademisi” adı altında temel mesleki eğitim programı düzenlenmiştir.

Siemens A.Ş. den Sayın Ömer İzzet Turgut’u, Sayın Çetin Kaygun’u ve Sayın Ahmet Yılmaz’ı ağırladık. Sayın Ömer İzzet Turgut, raylı sistemler elektrifikasyonu hakkında bilgiler verdi ve soruları cevapladı. Ardından Sayın Ahmet Yılmaz, kataner sistemleri hakkında sunum gerçekleştirdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

Eğitimimiz, İstanbul Ulaşım A.Ş. ‘den Sayın Volkan Çakır’ın scada ve cctv sunumuyla devam etti. Sayın Volkan Çakır’ verdikleri detaylı eğitimin ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

Raylı Sistemler Derneği’nin büyük destekçilerinden Kardemir A.Ş.’nin Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programımızın ilk günü teşekkür konuşmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Türkiye’nin Kentiçi Raylı Sistem İşletmecisi İstanbul Ulaşım A.Ş. ‘ye ve 160 yıllık tecrübesini bizlerle paylaşan Siemens A.Ş.’ye verdikleri eğitim desteği için şükranlarımızı sunarız.