Size bir telefon kadar yakınız
+90 544 642 8090
Dil Seçin
trende

TCDD-ARUS YERLİ ÜRETİM İŞ BİRLİĞİ GÜNÜ

21.07.2017
420 görüntülenme
TCDD-ARUS YERLİ ÜRETİM İŞ BİRLİĞİ GÜNÜ

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (#TCDD), bağlı ortaklıkları ile Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi (ARUS) üyeleri arasında düzenlenen ‘Yerli Üretim İş Birliği Günü’ düzenlendi. ARUS tarafından düzenlenen bu organizasyona, Raylı Sistemler Derneği (#RSD] olarak katılım sağlandı ve organizasyona derneğimiz temsilcileri olarak destek verildi.

#OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, TCDD Genel Müdürü ve ARUS Yönetim Kurulu Başkanı İsa Apaydın, Ankara Sanayi Odası (#ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt, #TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, #TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan, #TÜDEMSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Celalettin Bayrakçıl ve ARUS üyesi 90 firmadan 160 temsilci katıldı.

Organizasyon çerçevesinde, Raylı Sistemler Derneği olarak TCDD, TÜLOMSAŞ, TÜDEMSAŞ ve TCDD Taşımacılık A.Ş. başta olmak üzere “Raylı Sistemler Mühendisliği İstihdamı” üzerine görüşüldü. Önemli gelişmeler kaydedildi, çalışmalarımız olgunlaştıktan sonra tüm üyelerimiz ve Raylı Sistemler Mühendisliği ile paylaşılacaktır.

Saygılarımızla.