Size bir telefon kadar yakınız
+90 544 642 8090
Dil Seçin
trende

Duyuru | Raylı Sistemler Mühendislerine

06.05.2019
1 görüntülenme
Duyuru | Raylı Sistemler Mühendislerine

DUYURU VE BİLGİLENDİRME | RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLERİ VE MÜHENDİS ADAYLARINA
Raylı Sistemler Derneği olarak, istihdamın artırılmasına yönelik kamu kurum ve kuruluşları ile düzenli görüşmeler yürütülmekte ve istihdamın artırılmasına yönelik sürekli bir talepte bulunmaktayız.

Ayrıca özel şirketlere de mesleğimizin tanıtımını yapmakta ve raylı sistemler mühendislerinin tercih edilmesi için çalışmalar yürütmekteyiz.

”YAKIN

Yakın dönemde ki gelişmeler hakkında aşağıda ki bilgileri tarafınıza sunarız;

Raylı Sistemler Derneği olarak Anadolu Üniversitesi, TÜBİTAK MAM ve TÜBİTAK BİLGEM ile görüşmeler gerçekleştirilmiş ve resmi yazılar gönderilmiştir. Bu resmi yazılarda belirtilen talepler tabloda ki gibidir;

Raylı Sistemler Derneği olarak 20.05.2019 – 29.06.2019 tarihleri arasında TCDD, TCDD Taşımacılık A.Ş., TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ, TÜDEMSAŞ, DDGM ve AYGM ile görüşmeler olacaktır. Görüşmelerde bulunacağımız taleplere ilişkin ana başlıklar aşağı da belirtilen tabloda ki gibidir;

Kamu kurum ve kuruluşları için yapılan görüşmelerde mesleğimize yönelik veriler paylaşılmasının etkili olacağını düşünmekteyiz. Bu doğrultu da,”Raylı Sistemler Mühendisliği Bölümünden Mezun” kişilerin, şahsının ve bildiği kişilerin nerede çalıştıklarına dair bilgileri linkteki formda doldurmasını önemle rica ederiz.

Anket Linki: https://forms.gle/qA7xt7MWNVZqXHx68

Bu çalışmalara ek olarak, derneğimiz faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve “Raylı Sistemler Mühendisliği” için yapılan çalışmaların artırılmasına yönelik illerde temsilcilik kurulması hedeflenmektedir. Detaylı bilgi için temsilcilik dosyasını inceleyebilirsiniz. İlgilenen kişilerin belge de belirtilen formu doldurmaları rica olunur.

Temsilcilik Dosyası: https://raylisistemler.com/wp-content/uploads/2019/05/Temsilcilik-Hk..pdf