Size bir telefon kadar yakınız
+90 544 642 8090
Dil Seçin
trende

Raylı Sistemler Akademisi’nde 3.Gün

17.05.2016
431 görüntülenme
Raylı Sistemler Akademisi’nde 3.Gün

Raylı Sistemler Derneği tarafından Raylı Sistemler Mühendisliği için “Raylı Sistemler Akademisi” adı altında temel mesleki eğitim programı düzenlenmiştir.
Aselsan A.Ş. den Sayın Gökhan GÖKSÜGÜR ağırladık. Bizlere Tren Kontrol ve Yönetim Sistemleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Ardından demiryolcu adayı öğrencilerin sorularını cevapladı.Ardından Aselsan A.Ş den Nadir USLUER Bizlere Çekiş Sistemleri hakkında detaylı bilgiler verdi ve öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak sunumunu bitirdi.
Eğitim Programımız Dekra Endüstri Yatırımları A.Ş. Sayın Şahin Özdoğan,Sayın Mehmet Timur SONKAYA, Sayın Gürhan MUŞ ,eğitim sunumları ile devam etti. Araç, Ekipman – Parça Testleri Sertifikasyonu ve Denetimi hakkında detaylı bilgiler verdiler ve sunumlarının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.
Railtur Vagon Endüstri A.Ş. den Sayın Özdemir ASLAN , Boji ve Aks Sistemleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Ardından öğrencilerin sorularını cevaplayarak eğitim sunumunu bitirdi.
Raylı Sistemler Derneği’nin büyük destekçilerinden Kardemir A.Ş.’nin Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programımızın üçüncü günü teşekkür konuşmaları, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Ülkemizin raylı sistemler alanında önde gelen şirketlerinden Aselsan AŞ, Dekra AŞ, Railtur Vagon AŞ ve Türk Sanayisinin ilk ve en büyük girişimi olan ülkemizin en büyük fabrikalarından biri olan Kardemir A.Ş. ye verdikleri eğitim desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunarız.